Forcyd

Forcyd levert high-end eDiscovery, Digitaal Forensisch en Managed Document Review advies en oplossingen. Wij helpen klanten om boven complex business problemen te staan relaterend aan fraude, juridische geschillen en datalekken. Onze oplossingen variëren van datalek assessment en AVG rapportages tot end-to-end management van complexe (juridische) procedures en informatie verzoeken; ondersteund door de meest vooruitstrevende technologie. Uw crisis is onze business as usual.

Waar wij voor staan

Wij geloven in digitale rechtvaardigheid voor alle partijen. Digitaal bewijs is overal, in de telefoon die we gebruiken, de auto die we besturen, waar je ook heen gaat en wie je ontmoet. Er is slechts een handje vol met mensen die in staat zijn om digitaal bewijsmateriaal te analyseren, interpreteren en presenteren. Gepresenteerd op de manier die solide is voor de experts, begrijpelijk voor de beginner en bruikbaar voor (juridische) adviseurs.

Forcyd is de deskundige in het brede spectrum van Computer Forensics - eDiscovery - Managed Document Review. Wij bieden gedegen advies en brengen de juiste mensen met sterke technische kennis om u te helpen feit en fictie te onderscheiden. De digitale wereld heeft een nieuwe kijk op bewijs en gerechtigheid nodig. Het gaat over de (digitale) feiten van elk verhaal.

Team

Arnold Emmink

Arnold Emmink

Bas Sluijsmans

Bas Sluijsmans

Jeroen Hobo

Jeroen Hobo

Mathieu van Ravenstein

Mathieu van Ravenstein

© Copyright – Forcyd B.V.

adminCompany